Results 1 to 6 of 6

Thread: headlamps, dash backlight and brake lights inop

  1. #1
    apriliaforum Member confucius's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    vallejo CA
    Posts
    170

    headlamps, dash backlight and brake lights inop

    As the title implies, my 04 is having some problems. The headlamps, dash backlight and brake lights aren't working. Anybody experience this issue????
    Thanks!
    Andy

  2. #2
    apriliaforum Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Yorkshire, Great Britain
    Posts
    100
    Not heard of that before. Don't want to sound patronising but with all of these being lighting issues you've checked fuses and relays I presume?
    05 Factory, Silver
    Evo Airkit
    PC III
    aprilia Ti Open Cans
    Sato Ti Hangers
    Sato 2 Rear Sets
    MRA DB Screen
    Muppet In Charge!

  3. #3
    apriliaforum Member confucius's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    vallejo CA
    Posts
    170
    Right.
    I noticed when I started the bike up this morning before the launch to work. I'll have a look at the fuses when I get home tonight.

  4. #4
    Graphicologist Extraordinaire ckruzel's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    NorthEast PA
    Posts
    19,128
    connector in the right side of the tail?
    2010 White RSV4R
    Custom Graphics
    decal questions? email me at kruzel (at)drippinwet.com
    check us out on facebook!
    Making Decals for some of the Fastest People on the Planet
    J.Hayes | M.Paris | J.Herrin | Z.Herrin | D.Westby | T.Knapp | S.Coviello | S.Villa | H.Nash | B.Solis | J.Day | C.West | A.Welsh | E.Meyers | D.Eslick | G.May | C.Alexander | D.Gaviria | J.Rispoli | J.Pascarella | B.Cretu | S.Mesa |C.Sellerom (check us out on facebook)


  5. #5
    apriliaforum expert buckmaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Maryville Tennessee
    Posts
    997
    I had that problem & it was the connector@ the speedo

  6. #6
    apriliaforum Member confucius's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    vallejo CA
    Posts
    170
    thanks guys, i'll check the connectors as well as the fuses.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •