Results 1 to 3 of 3

Thread: Oil Pressure Sensor?

  1. #1
    apriliaforum expert Jeff U's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Alexandria, Virginia
    Posts
    1,778

    Oil Pressure Sensor?

    This has now happened twice. 2007 Tuono - 48,700 miles

    Turn ignition key on and before starting I immediately get the service warning. Check diagnostics and see code 0520 which is low oil pressure. Turn ignition off then on and warning clears.

    Since the bike is not even running, it cannot be low oil pressure and it seems obvious there is a problem with sensor or itís connection.

    Anybody know where the sensor is located?

    I found the part at AF1 and it appears to be a fairly cheap, about $15, but it takes 4-6 weeks to get.

  2. #2
    apriliaforum Junkie
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chojnice POLAND
    Posts
    408
    Here..

    Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    apriliaforum expert Jeff U's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Alexandria, Virginia
    Posts
    1,778
    Thanks!

Similar Threads

  1. Oil pressure sensor
    By nauchiti in forum 2008-2016 Shiver 750 / Dorsoduro 750
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2008, 09:29 AM
  2. Oil Pressure Sensor
    By thorin21 in forum RSVR and RSVR Factory (2004-2009)
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2008, 08:22 AM
  3. Oil pressure sensor
    By Bruno Brasletti in forum 2006-2011 Aprilia RXV, SXV, MXV 4.5/5.5 V-Twins
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2008, 09:53 AM
  4. Oil pressure sensor
    By micknwop in forum RSV1000 Mille, Mille R, and Mille SP (1998-2003)
    Replies: 8
    Last Post: 08-21-2007, 06:25 PM
  5. Replacing the oil pressure sensor
    By aprillia in forum RSVR and RSVR Factory (2004-2009)
    Replies: 6
    Last Post: 06-02-2007, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •