Results 1 to 2 of 2

Thread: Sputtering Tuono

  1. #1
    apriliaforum prov-nov
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    57

    Sputtering Tuono

    I was wondering if anyone has experienced a slight sputter on initial rev, just in the first few thousand rpm's.
    It clears up pretty fast just annoying some times when trying to rev match on downshift.

    Thanks for any response.

  2. #2
    apriliaforum expert antarius's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Trumpistan
    Posts
    1,357
    It doesn't like to come off of idle with a quick blip very easily. If you run a PowerCommander or Bazzaz or even MAP2 - it should mostly alleviate the off-idle responsiveness.
    Current: '07 Aprilia Tuono Factory, '07 BMW R1200GS
    Past: '14 Aprilia Tuono V4, '17 KTM RC390, '07 KTM Superduke 990, '07 Husqvarna SM610

Similar Threads

  1. [Tuono] '07 Tuono parts
    By Afzape in forum Aprilia Parts and Accessories for Sale / Wanted
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-2014, 12:41 AM
  2. [Tuono] 05 Tuono in UK.
    By new 2 twins in forum Aprilia Motorcycles and Scooters for Sale / Wanted
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2013, 04:38 PM
  3. [Tuono] WTB: Gen1 Tuono Risers
    By JMH in forum Aprilia Parts and Accessories for Sale / Wanted
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2013, 12:47 PM
  4. [Tuono] WTB: Various Tuono bits ('02-'05)
    By theinsider in forum Aprilia Parts and Accessories for Sale / Wanted
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2013, 04:53 PM
  5. Tuono sputtering. Help!
    By rdksek844 in forum Tuono 1000 R and Tuono Factory (2006-2010)
    Replies: 59
    Last Post: 05-24-2011, 05:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •