Results 1 to 5 of 5

Thread: HELP!!! It stops running while riding!!

  1. #1
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    ohio
    Posts
    3

    HELP!!! It stops running while riding!!

    Hi. I could really use some help. While I'm riding my capo will just quit running. Its like the gas is just shut off. Tuneecu says fuel pump relay default and fuel pump relay open circuit or short to ground when I can get it started back up. Ive changed the relay and the fuel pump already. Any help would be greatly appreciated. Thanks!!

  2. #2
    apriliaforum expert nerald's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,079
    Intermittent fault with your fuel pump harness. Search the forum its well documented.
    08 ETV 1000 Caponord
    Multistrada 1200
    Honda PCX125 - Just for fun.
    CRF250L - LRP.

  3. #3
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    ohio
    Posts
    3
    Thanks for the response. I've looked all over the place and haven't been able to find that. Mostly because my computer skills pretty much suck!! We had the bike in pieces yesterday looking for bad wires. pulled the tank and checked that harness too. I couldn't find any bad connections. That's the problem though. There's no telling when its going to decide not to work. Any help would be greatly appreciated. Thank you!

  4. #4
    apriliaforum expert nerald's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,079
    08 ETV 1000 Caponord
    Multistrada 1200
    Honda PCX125 - Just for fun.
    CRF250L - LRP.

  5. #5
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    ohio
    Posts
    3
    Thank you!! I think that might have been the problem. One of the wires from the harness moved some when pulled on it so I went ahead and pulled it out. I did the repair early in the week and haven't had a problem yet. Thanks for pointing me in the right direction!

Similar Threads

  1. Shiver just stop running while on side stand. wtf?
    By sg3 in forum 2008-2016 Shiver 750 / Dorsoduro 750
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2014, 05:17 PM
  2. Help Please - It Stopped!
    By wigster in forum RS50 Technical
    Replies: 32
    Last Post: 02-06-2010, 04:04 PM
  3. Bike intermittently stalls / cuts out while riding - HELP PLEASE
    By Baronsamedi in forum RST1000 Futura (all years)
    Replies: 9
    Last Post: 10-18-2009, 12:54 PM
  4. Cant guet it to run i need help
    By EL GUIMO in forum RS50 Technical
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2004, 06:33 PM
  5. Is it possible ever to derestrct and restrict while riding?
    By larryep in forum Scarabeo 50, SR50, Mojito 50, Rally, Fly 50
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2003, 01:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •