Results 1 to 3 of 3

Thread: No kick in the nuts...

  1. #1
    apriliaforum prov-nov TheBuilder's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Guelph On.
    Posts
    65

    No kick in the nuts...

    OK so here is the deal. I just had the first service done on the bike, no problem. However it still doesn't have that kick in the nuts it should have and that I have experienced before. They said they did the latest updates and all that jazz but it doesn't feel any different than it did before the service. Does anyone one know what exactly the techs should be doing or changing when they have the navigator plugged in to the bike? Any advice, input would be greatly appreciated.
    It's not peer pressure....it's just your turn.


    2011 Dorsoduro 1200 LeoVince Carbon
    Pazzo shortys
    2010 Rossi R1 (traded)
    2006 GSXR 750 (sold)
    2000 GSXR 600 (sold)

  2. #2
    apriliaforum Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    222
    Hi TheBuilder, I've been told when they plug the navigator in they can't tell what map is currently installed, only an option to 'upgrade'. if they said they upgraded, it should be to the most recent mapping. So if first service is done i presume you have over 1000k's on her, so should be past the 600k limit and should be throwing you off the back on a full twist! Good luck with it mate, keep us updated

    Does the dealer have another 1200 to ride and see the difference between them??

  3. #3
    apriliaforum prov-nov TheBuilder's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Guelph On.
    Posts
    65
    I was told it had the most recent updates when I first picked up the bike, it didn't. So I had the dealer actually update and it made a big difference in rideability but chopped power out put. Which I guess is the "break in" map.
    So I have a feeling they missed something.
    It's not peer pressure....it's just your turn.


    2011 Dorsoduro 1200 LeoVince Carbon
    Pazzo shortys
    2010 Rossi R1 (traded)
    2006 GSXR 750 (sold)
    2000 GSXR 600 (sold)

Similar Threads

  1. Mille front fairing - No threads in the mounts!?
    By johnalex in forum RSV1000 Mille, Mille R, and Mille SP (1998-2003)
    Replies: 4
    Last Post: 09-10-2006, 08:35 PM
  2. no oil in the mille
    By rottin in forum RSV1000 Mille, Mille R, and Mille SP (1998-2003)
    Replies: 8
    Last Post: 04-15-2006, 05:12 PM
  3. Oil Pump Problems, Appears to be no oil in the line!!!
    By VickersUK in forum RS125 Euro-archive
    Replies: 22
    Last Post: 10-08-2005, 12:30 PM
  4. No tool in the kit! So what do you use on the road for your rear axle?
    By scott2ride in forum RSVR and RSVR Factory (2004-2009)
    Replies: 11
    Last Post: 08-10-2004, 07:04 PM
  5. Z6 in the rain - no tread in the contact patch
    By Brian777 in forum RST1000 Futura (all years)
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2004, 05:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •