Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Another failing voltage regulator ?

  1. #16
    apriliaforum expert
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    RDU/ North Carolina 919 892-0363
    Posts
    6,389
    is the 59 unit mosfet?

  2. #17
    apriliaforum Member steveford's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Vancouver WA.
    Posts
    129
    Many members on this forum have upgraded to the mosfet regulator. I put one of my Scarabeo 500GT quite a few years ago and haven't had any problems. They are resetable, and I've never heard of one failing. If you have questions give the people at roadster cycle a call. They are very helpful.

    www.roadstercycle.com
    06 Beo 500GT 37500 miles
    01 Moto Guzzi California EV 120000 miles
    01 Moto Guzzi California EV 22000 miles
    79 Moto Guzzi V1000 Convert 60000 miles
    2014 Moto Guzzi California Touring 57000 miles

  3. #18
    apriliaforum prov-nov
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    WNC
    Posts
    30
    Just bought this kit for my AA500

    https://www.ebay.com/itm/232952581802

    Nice that it comes with all needed connectors


  4. #19
    apriliaforum newb
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Victoria, BC Canada
    Posts
    26
    I have a 2004 Scarabeo 500 will this work?
    Thanks!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •