PDA

View Full Version : openflash tune



rsv4bc
03-20-2019, 12:39 AM
just ordered at open flash tablet, ive heard with the race ecu you need to adjust the ride by wire at the dealership. is that the same for oft stage 2 tune?

plocky
03-20-2019, 12:46 AM
just ordered at open flash tablet, ive heard with the race ecu you need to adjust the ride by wire at the dealership. is that the same for oft stage 2 tune?
You didn't do much research about this; did you??

The ride by wire procedure is on the OFT. AKA Handle & Throttle self learning. It's a DIY job.

vfr1200
03-21-2019, 04:45 PM
super simple easy peasy. OFT does it all as Plocky said.

carlton
03-21-2019, 09:00 PM
Let me know how the Oft work, I installed the ackro slip on
then i had AF1. Flash my ecu. But I’m going to the dealer this sat
to do the throttle relearn, but I still would not mind getting thE tablet, Thanks

rsv4bc
03-21-2019, 10:00 PM
Let me know how the Oft work, I installed the ackro slip on
then i had AF1. Flash my ecu. But Iím going to the dealer this sat
to do the throttle relearn, but I still would not mind getting thE tablet, Thanks

Sounds good, just got the email that it has been shipped from AF1 today and my comp werkes exhaust should be in at the same time