PDA

View Full Version : Gillies and Throttle Cable



Mpanarella
02-09-2012, 08:59 PM
Hi all! Question for the folks who have the great Gillies system installed. I had it done and changed a few times... What I am seeing is now the throttle cable is rubbing and starting to deteriote the covering of the throttle cables. Has anyone had this issues? If so, how did you rectify?


Thanks!

lospsi
02-11-2012, 02:26 PM
hi, i have a set of gilles variobars installed, with 100mm risers, i was using the oem cables but they seemed a bit tight so when i had the chance, i switched with tuono ones.
i dont quite understand your question though....

Mpanarella
02-12-2012, 02:30 PM
Apologies, I was wasn't very clear. Right now the way the cables are routed they get scuffed by the frame and are begining to tear. I think the answer is longer cables and a re reroute. Thanks for the idea!