PDA

View Full Version : Leos / Map 2



MichaelB
12-22-2006, 12:56 PM
Leos, Akras, Leos, Akras.

I've been told Leos need a PC III. I know Akras can run well with Map 2.
Anyone running Leos with map 2?

JC4
12-22-2006, 01:14 PM
Leos, Akras, Leos, Akras.

I've been told Leos need a PC III. I know Akras can run well with Map 2.
Anyone running Leos with map 2?

I ran both Akras and Leo's w/ without a PC3. Both Map 2. IMO, the Akras ran better than the Leo's without a PC3. The lean areas were much more manageable with the Akras. But, both run better with a PC3.

scrub
12-22-2006, 03:50 PM
I ran my Leo's and map2 only, but have recently added a PCIII. Bike ran very well. You don't HAVE to have a PCIII, but its a great tuning tool!

dougan
12-25-2006, 05:49 AM
I have leos and Map2. Runs great.... wouldn't know what it feels like with the PCIII.