Results 1 to 3 of 3

Thread: ATC alarm

  1. #1
    apriliaforum Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Korea south . Seoul
    Posts
    200

    ATC alarm

    Good to see you.
    Have strange symptoms
    Warning alarm of ATC is activated.
    I have updated the instrument cluster and set it all.
    All APRC calibrations were completed successfully.
    ATC set step 5. Turning 10000 to 12,000 RPM results in an ATC alarm.
    No alarm is present and normal when power is turned off and on again.
    IWADIAG does not have any error codes
    Has anyone experienced any of these symptoms?
    2018 RF
    Does anyone know about other solutions or the problem?
    thanks.

    Click image for larger version. 

Name:	5F7B3101-5154-4BBA-9DCD-9E40FCAB8B32.jpeg 
Views:	9 
Size:	134.6 KB 
ID:	362631



  2. #2
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    Check if the TC sensor is not too close to the ABS ring. I had the same alert on my 17 the first time I took it out on the track. The alert was gone and never returned after I put a spacer behind it.

  3. #3
    apriliaforum Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Korea south . Seoul
    Posts
    200
    Quote Originally Posted by xos View Post
    Check if the TC sensor is not too close to the ABS ring. I had the same alert on my 17 the first time I took it out on the track. The alert was gone and never returned after I put a spacer behind it.
    Thank you.
    I'll check.

Similar Threads

  1. Anybody use an alarm?
    By suttonb3 in forum RSV1000 Mille, Mille R, and Mille SP (1998-2003)
    Replies: 7
    Last Post: 06-30-2003, 02:37 PM
  2. Alarms...
    By rs50adzs in forum RS50 Technical
    Replies: 7
    Last Post: 05-21-2003, 10:29 AM
  3. Funky James Bond Alarm
    By aprilia2003 in forum RS125 Euro-archive
    Replies: 9
    Last Post: 05-18-2003, 07:25 AM
  4. alarm
    By Katch11 in forum SL1000 Falco Forum (all years)
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2003, 01:42 AM
  5. LaserLine 860 alarm usage instructions please
    By simonrf in forum Pegaso 650 Cube and IE
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2002, 01:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •