Results 1 to 1 of 1

Thread: Rear brake function not lighting brake light....

  1. #1
    apriliaforum expert
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Chorley, Lancashire
    Posts
    3,972

    Rear brake function not lighting brake light....

    Problem solved, was a broken wire
    Last edited by Tarks; 08-26-2017 at 11:07 PM. Reason: Problem solved
    Me n' Mine:-

    2006 Caponord ETV 1000 "Twiki"
    2004 Tuono Racing Rep, Full Carbon with SBK 2-2 Akro's
    2002 ZX636 A1P Ninja list of mods is endless
    "Made in Italy....Perfected in my Garage"
    I've never questioned why I ride, it's as basic as breathing.

Similar Threads

  1. Rear Light/brake light
    By Ryan183 in forum Pegaso 650 Cube and IE
    Replies: 10
    Last Post: 06-18-2010, 03:06 AM
  2. dealer changed rear tire and now back brake light doesnt work?
    By Switchbak in forum Scarabeo 50 Ditech, SR 50 Ditech, SR Factory
    Replies: 30
    Last Post: 05-24-2008, 10:06 PM
  3. Back Brake Lever Not Activating Brake Light??
    By h2ku in forum RS50 Technical
    Replies: 23
    Last Post: 10-30-2007, 04:57 PM
  4. Front brake will not light up?
    By Sholtey in forum RS50 Technical
    Replies: 6
    Last Post: 12-24-2006, 07:29 PM
  5. Front brake lever not igniting brake lights
    By surf_doctor in forum RSV1000 Mille, Mille R, and Mille SP (1998-2003)
    Replies: 4
    Last Post: 12-17-2005, 02:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •