Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

Thread: Multimedia Platform

  1. #31
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    29
    Hi Ed, do you have any idea why the multimedia ECU conflicts with the cruise control. My cruise control turns off when I answer a call or try to make a call or activate voice command and won't turn back on again unless I stop the bike and turn it off and on again.
    Thanks, Andrew

  2. #32
    apriliaforum Junkie
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Toronto, ON, Canada
    Posts
    401
    Quote Originally Posted by ADPrilia View Post
    Hi Ed, do you have any idea why the multimedia ECU conflicts with the cruise control. My cruise control turns off when I answer a call or try to make a call or activate voice command and won't turn back on again unless I stop the bike and turn it off and on again.
    Thanks, Andrew
    I just installed BT module on 2017 (yes, it's v2.5). I was not able to ride the bike, because it's -15C and snowing outside.
    My guess is that when you have anything showing up on dash from MP (incoming call, voice activate command, music, etc.) it causes dash to disable cruise control. I hope, it's a bug and will eventually be fixed.
    I also found another bug. If a song artist/title contains non Latin (in my case Cyrillic) characters, nothing gets displayed on dash when song is playing and mode joystick does not control music player (next, previous, stop - nothing works!). Kind of annoying, because now I have to edit hundreds of mp3 ID3 tags to get rid of Cyrillic chars ️.
    BTW, volume up/down does not work for me at all.
    For the record, I have Schuberth SC1A BT headset and Google Pixel XL v8.1 cell.

  3. #33
    apriliaforum newb
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    29
    Lots of bugs in this bluetooth module/software. Far from perfect

  4. #34
    apriliaforum Member Maser's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    TORONTO
    Posts
    204
    We are all having the same issues. I am sure if the latest firmware fixes the issue.
    My bike is away for the winter so it will be another 2-3 months before I can test it.
    A great concept but very poorly executed.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Aprilia Multimedia Platform
    By PRC001 in forum 2012-2017 Tuono V4 - All Variants
    Replies: 23
    Last Post: 12-20-2017, 10:14 AM
  2. Aprilia Multimedia Platform
    By Luismonteiro in forum 2014-2017 Caponord 1200
    Replies: 2
    Last Post: 06-13-2016, 09:41 PM
  3. Multimedia platform and Race Flash ECU
    By JohnnyCA in forum 2012-2017 Tuono V4 - All Variants
    Replies: 18
    Last Post: 01-18-2016, 07:27 PM
  4. Is the Aprilia Multimedia Platform worth it?
    By ColoradoMoto in forum 2014-2017 Caponord 1200
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2015, 02:32 AM
  5. Aprilia Multimedia Platform
    By 2tc in forum 2014-2017 Caponord 1200
    Replies: 131
    Last Post: 04-30-2015, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •