PDA

View Full Version : Lambda exhaust probe



T Davidsson
05-18-2008, 03:33 PM
Hello..

I wonder if i can disconnect the Lambda exhaust probe and use it to something else if i runing map2? , or will that give me error codes on the dash and a bike thats not runing so great?

and also what type is this Lambda probe?"brand and more"

Thx.

amauri
05-18-2008, 10:17 PM
What do you want to do with the Lambda probe?

Monstaman
05-18-2008, 10:22 PM
What do you want to do with the Lambda probe?

Isn't the Lambda probe disabled when engine Variant 2 is enabled?, that is my take although I might be wrong.

Roadless
05-19-2008, 03:01 AM
I would be very surprised if you could take any sensor away without the ECU complaining, regardless of wether the ECU uses the info from the sensor or not.
The ECU will without doubt run a diagnostic each time you turn the key, and complain that the sensor it isnīt going to use is not there.